Aankoopbegeleiding

De aankoop van een jacht moet een plezier zijn, maar is natuurlijk ook een serieuze zaak en de vraag die u moet stellen is; koop ik het juiste jacht en op de goede manier?

Koop ik het juiste jacht? Daarbij denken wij aan; wat is uw voornaamste vaargebied, met hoeveel personen bent u meestal aan boord, aan welke uitrusting moet het jacht voldoen, hoeveel tijd en geld wil ik jaarlijks besteden aan onderhoud?

Wij weten wat de mogelijkheden zijn en kunnen u goed adviseren.

Koop ik het jacht op de goede manier? Als u het jacht aankoopt bij een gecertificeerd makelaar dan mag u er vanuit gaan dat de zaken in orde zijn betreffende eigendomspapieren, btw en overige noodzakelijke documenten.

Koopt u het jacht van een niet gecertificeerd makelaar of particulier dan moet u zeer zeker een aankoopmakelaar de transactie laten afhandelen.

Ook is het mogelijk dat het jacht van u keuze in het buitenland ligt, wij weten de juiste procedure om het jacht hier te krijgen.

Heeft u helemaal geen zin en/of tijd om een jacht uit te zoeken, dan doen wij dat voor u. Met de eisen waaraan het moet voldoen gaan wij op zoek binnen Europa en komen met foto's en de specificatie bij u thuis om de jachten te bespreken.

Bij de aankoop gaat het vaak om veel geld, een consult van een uur met ons om alles even door te nemen zodat u zeker weet dat u het juiste jacht koopt en alle papieren in orde zijn is daarom geen overbodige luxe.